سيستم های نی زار (وتلند)

ني زارها مناطقي هستند كه توسط آبهاي سطحي و يا زير زميني بصورت غرقاب و يا اشباع درآمده اند و در طي دوره هاي متوالي گياهان در آنها رشد كرده و با زندگي در خاكهاي اشباع انطباق يافته اند و بطور كلي مي توان به آنها سيستم هاي گياهي اطلاق نمود.

ني زارها ممكن است كه از قبل بصورت طبيعي وجود داشته باشند (همانند انواع لجن زارها، مردابها و باتلاقها) و يا مي توانند از طريق عمليات خاكبرداري، تسطيح ونفوذ ناپذير كردن زمين تحت عنوان ني زارهاي مصنوعي ايجاد گردند . گياهان مورد استفاده در اين دو نوع ني زار عموما مشابه يكديگر بوده و ميزان رشد آنها بستگي به درجه رطوبت و شكل بستر دارد.

سیستم های نی زار

رشد و ازدياد گياهان باعث افزايش اكسيژن محلول در فاضلاب وخاكهاي اطراف ريشه گياهان مي شود . اين افزايش ظرفيت داراي دو مزيت عمده خواهد بود.

  1. تجزيه بيشتر آلاينده ها توسط باكتريهاي هوازي اطراف ريشه گياهان
  2. تامين اكسيژن مورد نياز ميكرو اورگانيسم هاي آبزي و حذف درصد بيشتري از آلاينده هاي موجود در فاضلاب كه بطرق مستقيم و يا غير مستقيم مورد استفاده اين ميكرو اورگانيسم ها قرار مي گيرند.

بطور كلي ني زارها بعنوان يك سيستم سودمند براي انسان و محيط زيست شناخته شده اند. آنها مي توانند با پيشگيري از سيلابهاي طبيعي، كمک به بازگشت مجدد آب به آبخوان و بهبود كيفيت آب در حفظ محيط زيست موثر واقع شوند وهمچنين با توجه به ارتباط متقابل سيستم ني زار با دواكوسيستم آبي و زميني، مي توانند مقادير متنابهي از انواع  آلاينده هاي حاصل از منابع مختلف فاضلاب را حذف و يا تبديل نمايند.

در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.